2014 Trend Çorap Modelleri

22.05.2014
535
2014 Trend Çorap Modelleri

2014 Trend Çorap Modelleri

 Kış aylarının harika aksesuarlarından biri olan trend çorap seçiminde uygun kombinler yaratmak istiyorsanız bu senenin vazgeçilmez koleksiyonlarından örgü çorap modellerini tercih edebilirsiniz. Özellikle 2013 2014 sonbahar ve kış koleksiyonunda öne çıkan vişneçürüğü ve tonlarını hardal rengi ile birleştirerek mükemmel bir kombine imza atabilirsiniz.

  Tüm bayanlar mini etek, şort ve elbise modellerini kullandıkları zaman genellikle muz çorap diye adlandırdığımız olduğundan kalın modelleri tercih ederler. Muz çorap modelleri genellikle bacağı 2 cm daha ince bir forma sokarak fiziğin kusursuz bir görünüme sahip olmasını sağlar.  Şık bir akşam yemeğinde mini elbiseniz ile kombin edeceğiniz çorap modelleri kesinlikle desenli olmalıdır.  Böylelikle kullanacağınız düz elbise modellerinde sadeliğinizi korurken bir yandan da şıklığınız ile tüm dikkatleri üstünüze toplayabilirsiniz. Eğer seçeceğiniz parçalar simetrik yapıya sahip ise kesinlikle ince ten rengi çorap modellerini tercih etmelisiniz. Çünkü sahip olduğunuz simetrik yapıdaki modeller ten rengi ile birleşerek göz karmaşasını önleyecektir.

 Eğer basenlerinizden ve bacaklarınızın kalın olmasından şikâyetçiyseniz korseli siyah opak çorapları tercih ederek kusursuz bir görünüme sahip olabilirsiniz. 2013 2014 yaz koleksiyonunda öne çıkan parçalardan biri ise yüksek bel etek ile kombin edilmiş danteli forma sahip diz altı çoraplardır. Mavi ve tonlarındaki etek ile kombin edeceğiniz beyaz dantelli çoraplar bu yazın moda çizgisinde hayat bulmanızı sağlayacak…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.