2015 İstikbal Mobilya Therapedic Modelleri Ve Fiyatları

25.07.2015
1.374
2015 İstikbal Mobilya Therapedic Modelleri Ve Fiyatları

2015 İstikbal Mobilya Therapedic Modelleri Ve Fiyatları
Uyku sırasında belimizin rahat olması deliksiz bir uyku imkânını bizlere sunar. 2015 İstikbal Mobilya Therapedic Modellerinde Amerikanların kullandığı konforu bizler de odalarımıza getirmiş olacağız. Günün yorgunluğundan kurtulmak, diğer gün için daha dirençli bir hale gelmek için yataklarımızın bizleri rahat ettirmesine özen gösteririz. İstikbalin son teknolojiden faydalanarak ürettiği yataklar sayesinde hem güzel bir uyku çekeceğiz hem de yatağımıza bağımlı hale geleceğiz. Bu yataklar omuz, bel ve kalça kısmımıza destek vererek bizlere masaj yapar gibi bir uyku çektirecektir. Therapedic yatak lisansını Amerika’dan alıp, yeni yatak modellerinde kullanacak olan istikbal mobilya markası Türkiye’de ses getireceğe benziyor. 2015 yatak modellerinde bir yeniliğe imza atacak olan bu yatakları odamızın en güzel yerine koymaktan hiç çekinmeyeceğizdir.

İstikbal Mobilya Agility yatak Modelleri 2015Gün boyu sürekli duygu değişimi yaşarız ve kimi zaman üzülüp stresli olduğumuzda bu negatif elektriğimizi evimize de getirir. Bizim üzgün olduğumuzu gören aile bireylerimiz de üzülecek, kötü enerjimizi onlara da bulaştıracağızdır. Bu durumu diğer güne taşımamak için iyi bir uyku çekmeli, negatif elektriğimizden kurtulmalıyız.
İstikbal Mobilya Agility yatak Modelleri
Therapedic yatak sistemini Amerikanlar rahatlığına düşkün insanlar oldukları için bulmuşlardır. Bu yeniliği kısa zaman sonra Türkler de mobilyalarında kullanmak istemiştir. İstikbal mobilya markası Amerikanlardan bu ürünün lisansını almışlardır ve Türkiye’de üretimini başlatmışlardır.

YAZAR BİLGİSİ
Serdar
Moda,sağlık,yaşam ve güncel bilgileri sizinle paylaşan modafesto.com kurucusu
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.