2016 Akay Gelinlik Modelleri

30.09.2015
1.929
2016 Akay Gelinlik Modelleri

Akay Gelinlik Modelleri

Akay Gelinlik modellerinde 2015 yazında 4 farklı kreasyon yapılmış, ilki Sezanur Akay 2015 gelinlik modelleri, ikincisi ise; Premium 2015 gelinlik modelleri, üçüncü koleksiyonları Diamond 2015 gelinlik modelleri, dördüncü koleksiyonları ise; Dream 2015 gelinlik modelleri. Sezanur Akay 2015 Gelinlik Modellerinde; dantel–tül, tafta dantel, dantel, brode, dantel – saten – tül , dantel – ipek, saten, abraham dantel, ipek–saten gelinlik modelleri yer alıyor.2016 Akay Gelinlik Modelleri

2016 Akay Gelinlik Modelleri

Her kadının en mutlu ve en özel günü olan evlendiği gün için özel olarak tasarlanmış bu koleksiyonda; düz straplez A kesimler, straplez kemerli modeller, sütyen yaka kollu işli modeller, drapeli, askılı, kabarık, tek omuz, askılı, dar, kabarık prenses modeller, volanlı katlı balık dilimli modeller, v yaka modeller, bolerolu modeller ve kollu modeller; gelin adaylarının beğenisine sunulmuş.

Romantik ve duygu yüklü tasarımların ön planda olduğunu görmekteyiz. İkinci koleksiyonları olan Premium 2015 gelinlik modellerinde; tül, dantel – organze, dantel – tül, tül – saten, saten – dantel, dantel – saten – tül, gibi kendinizi prenses gibi hissedeceğiniz birbirinden harika gelinlik tasarımları yer alıyor. Diamond 2015 gelinlik modellerinde; büyüleyici dantelin etkisi tül ile birleştirilmiş; dantel tül, tül, ipek – brode, dantel, dantel – ipek, saten ve organze gelinlik modellerinin öne cıktığını görüyoruz.

2016 Akay Gelinlik KoleksiyonuPelerinli, prenses kabarık, dar, kapalı yaka, kayık yaka, straplez, drapeli, sütyen yaka, sade, işli, balık, kemerli, pileli, volanlı, askılı, otrişli modellerin yer aldığı Diamond 2015 gelinlik modelleri gelinlerin gözdesi olacağa benziyor. Dream 2015 gelinlik modellerinde; tül, saten, dantel – tül, tafta, tafta – tül – dantel, saten – dantel ağırlıklı gelinlik modellerini görmekteyiz.

Akay Gelinlik Koleksiyonu2016 Akay Gelinlik Fiyatları

Bir çok kişinin tercihleri arasında yer alan ve bir çok düğüne tanıklık etmiş bir marka diyebiliriz Akay için görsel ve kalite açısından çok başarılı modellere imza atan Akay gelinlik fiyatları bazı modellerinde yüksek olsada uygun ve güzel modeller bulmakta kolay olacak. Akay gelinlik 2015 özel koleksiyonunda ki modellere 3.500 – 9.000 arasında fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

Akay Gelinlik Koleksiyonu 20162016 Akay Gelinlik Modelleri

Akay gelinlik modelleri arasından derlediğimiz foto galeri sayfamızda birbirinden güzel ve çekici gelinlik modelleri yer almakta, sizlerde sizi en iyi yansıtacak gelinlik modelini arıyorsanız bunu Akay modelleri arasından bulabilirsiniz.Beğendiğiniz modeli nasıl alacağınız konusunda bizlerden yardım isteyebilirsiniz.

YAZAR BİLGİSİ
Şükran Erten
Modafesto.com - Moda Yazarı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.