2017 Sarı Elbise Modelleri

16.10.2016
1.575
2017 Sarı Elbise Modelleri

2017 Sarı Elbise Modelleri

2017 Sarı Elbise Modelleri bayanların vazgeçilmezleri arasına girecek. Birbirinden güzel modeller farklı sarı tondaki elbiseler bazen tek renk olarak bazen başka renklerle kombinlenmiş olarak karşımıza çıkacak bu sezon. Bayanların caddelere davetlere güneş gibi doğmasını sağlayacak adeta.

Sarı Elbise

Sarı Elbise

Limon sarisi veya açık sarı uçuş uçuş bir elbise modelini davetlerde rahatlıkla kullanabilir bütün gözleri üstünüze çekebilirsiniz. Bu renk bir elbiseyi beyaz takılarla kombinleyip papatya etkisi ortaya çıkarabilirsiniz.

Sarı Elbise Modelleri

Sarı Elbise Modelleri

Dantelli sarı elbise elde etmenizde de fayda var. Sahillerde pareyo elbise olarak kullanabileceğiniz dantelli sarı elbiseniz akşam yaz partilerinde de size eşlik edecek. Açık sarı elbiselerde siyah takı kombinlemelerini tercih etmiyoruz.

Sarı Elbise Modelleri 2017

Sarı Elbise Modelleri 2017

Sarı Elbise Modellerinde Hangi Modeller Ön Planda?

Tek renk kullanabileceğiniz sarı renk elbiseleri farklı desenlerle de kullanabilirsiniz. Sarı kocaman çiçekleri olan bir elbiseyle arkadaşınızla buluşup bir yerde kahve içebilirsiniz.

Çiçek Desenli Sarı Elbise Modellleri

Çiçek Desenli Sarı Elbise Modellleri

Aynı zamanda alışveriş ikisi bu rahat elbiseyle yapabilirsiniz. Yaza en yakışan renklerden biridir nede olsa sarı elbiseler. Güneşi yansıtan bir renk olduğundan herhalde.

Sarı Elbise Modeli

Sarı Elbise Modeli

Ama sarı sonbaharın gelişini de müjdeliyor. Hardal sarısı düz bir elbiseyle is yerinizde şıklığı yakalarken, kendinizi de iyi hissedeceksiniz. Büroda sizden söz edecekler. Hardal sarisi elbiselerinizi de siyahla rahatça kombinleyebilirsiniz.

Çiçekli Sarı Elbise Modellleri

Çiçekli Sarı Elbise Modellleri

2017 Sarı Elbise Modelleri bu sene sadece tek renk veya çiçekli olarak değil başka renklerin kattığı neşeyle de kendinden söz ettirecek gibi. Sarının morla oluşturduğu birliktelik retro bir hava oluşturmanızı sağlayacak. Sari sizi bu sene saracak.

YAZAR BİLGİSİ
Aslı Can
Türkiye ve Dünya tatlarından seçme tarifleri sizler için Modafesto sitesinde paylaşıyorum.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.