2013 yazında vücut şeklinize göre bikini seçerek serinleyin

26.05.2013
727
2013 yazında vücut şeklinize göre bikini seçerek serinleyin

Ve yaz geldi çattı. Artık havaların da tamamen ısınması ile güneşlenme, bronzlaşma gibi tabirleri daha çok duyar oluyoruz. Özellikle doğru seçimin yapıldığı mayo ve bikiniler, vücudunuzun daha ön planda olmasını ve daha güzel , seksi görünmenize yardımcı oluyor. Plajlarda göz alıcı güzellikte olmak kim istemez ki ? İşte bu makalemde sizlere, hangi vücut tipinin hangi bikini veya mayo modelini nasıl taşıyacağını sizlerin hangi tip modelleri tercih etmeniz gerektiğini sizlerle paylaşmak istiyorum. İyi okumalar.

2013_Bikini_Secimi_Vucuda_Gore_Nasil_olmalidir
Geniş omuzlu olanlar için :

Eğer geniş omuzlara sahip iseniz, herkese göre daha şanslısınız diyebiliriz. Karnaval cümbüşü yaratan, fırfırlı bikinileri daha güzel taşıyabilirsiniz. Tercihiniz, fırfırlı olan modeller olması, sizi daha seksi ve güzel gösterecektir.

2013_Bikini_Secimi_Vucuda_Gore_Nasil_olmalidir-2

Ufak göğüslü olanlar için : 

Eğer göğüsleriniz normal ölçülerden daha ufak ise, veya kendinizi bu konuda kusurlu görüyor iseniz, normal hayatta bu tip durumlarda, içi destekli olan sütyenler kullanılır. Tabi bikinilerinde içi destekli , dolgulu olan modelleri tamamen size göre ..

2013_Bikini_Secimi_Vucuda_Gore_Nasil_olmalidir-3

Göğüsler için destek gerekiyorsa : 

Göğüsleriniz için destek gerekiyorsa, kalın şeritli ve üçgen modelli olan bikinileri deneyin. Bu durum sizi olduğunuzdan daha emin gösterecek ve daha dolgun üst bölgeye sahip olduğunuzu hissetireceksiniz. Bu şekilde hem koşabilir, havuzda eğlenceli hareketler bile yapabilirsiniz.

2013_Bikini_Secimi_Vucuda_Gore_Nasil_olmalidir-4

Farklılık arayanlar ve iri göğüslüler için  için : 

Standart ölçülerde iseniz, veya fiziğinize güveniyor iseniz, sıradan modelleri tercih etmek yerine daha çeşitli seçimler yapabilirsiniz. Çünkü bu tarz modeller, sizi herkesten farklı kılmakla birlikte, cesurca fiziğinizi de ön plana çıkarmanız manasına gelir. Ayrıca iyi göğüs ölçüleriniz var ise, üçgen modeller ve ipli modeller sizin dolgun göğüslerinizi ortaya çıkarabilmeniz için tasarlanmış sayılır. Tabi, seksapelini ön plana çıkarmak isteyenler buna ek olarak fırfırlı modelleri de denemeli.

2013_Bikini_Secimi_Vucuda_Gore_Nasil_olmalidir-5

Straplez Bikiniler :

Yapay kıvrımları ve straplez tarzı giyinmeyi seviyor iseniz, straplez bikiniler tamamen ideal seçim. Özellikle straplez bikinilerin göğüs bölgesi bu yazın modası pastel renkler ile tasarlandığında muhteşem görünüyorlar. Kesinlikle tercihiniz bu yönde olmalı.

Tatil ve bronzlaşma zamanı için kimileri çoktan start verseler de henüz herkes için tatil zamanı değil elbette. Sizlerde havuza , plaja kendi, doğru seçimleriniz ile, harika hatlarınızı ortaya çıkararak renk katabilirsiniz. 😉 Bol güneşlenmeler.

 

YAZAR BİLGİSİ
Serdar
Moda,sağlık,yaşam ve güncel bilgileri sizinle paylaşan modafesto.com kurucusu
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.