2013 yazına daha şık, güzel görünmek için 6 saç modeli

27.05.2013
910
2013 yazına daha şık, güzel görünmek için 6 saç modeli

Yazın ilk demlerini yaşıyor iken, düğün, dernek, mezuniyet, davetler vb. artık daha fazla bir sıklıkla gündeme gelir oluyorlar. Yaza özel yaratacağınız kendi kombinlerinize hitap edecek size 6 şık saç önerimiz var. Artık saçlara daha dikkat etme zamanı.

1- Kristen Stewart ‘ın karmaşık saç topuzu

kristen-stewart_karmasik_topuzu

Önden bakıldığında aslında çok basit gibi görünsede, aslında asıl olay arkada. Yandan fırlamış saç tutamları, arka tarafta rastgele serpiştirilmiş örgüler, ve karışıklığı sağlamış bozulmuş havası veren inişli çıkışlı karmaşıklıkları çok seveceksiniz.

2- Eva Longoria’nın At Kuyruğu

eva-longoria_at_kuyrugu

Yüzü olduğundan ince gösteren at kuyruğu modelleri, her zaman tercih edilen cinsten. Eva bu karesinde, sımsıkı topladığı ve yanlardan bıraktığı , iri dalgalar ile yalnızca gece değil tüm gündelik hayatta kullanılabilir bir at kuyruğu modeli ortaya çıkarmış.

3- jordin Sparks’ın bohem örgüsü

jordin-sparks_bohem_orgusu

Örgü saçlar sizi sıkıyor ise, toplamaktan kaçınıyor iseniz, gevşek şekilde örülen bohem örgüleri tam sizlik. Uzun saçlarınızı gevşek, bozuk, dağınık bir şekilde örüp, yandan sarkıtın. Unutmadan, saçınızın önünden bir kaç tutamı da, yüzünüzün önünden sarkıtmalısınız.

4- Kristen Dunts ‘un çift topuzu

kristen-dunst_cift_topuz

Özellikle genç kesime hitap eden topuzlardan iki tane ufak topuz yapıp, saçlarınız üstüne bir taç bırakarak oldukça dinç ve güzel bir eda yaratabilirsiniz. Ayrıca önden sarkıtacağınız bir tutam da sizi olduğundan daha şık gösterecektir.

5- Jessica Chastain Romantik Örgüsü

jessica-chastain_romantik_orgu

Klasik örgü ve dalgalı olan bu saç modeli her zaman tercih edilen cinsten bir model. Hem salaş hem de çok tatlı durmuyor mu sizce de.

6- Ashlee Simpson Kısa saç modeli

ashlee-simpson_kisa_sac

Son olarak saçlarını uzatmak istemeyenler için Ashlee Simpson gibi yandan ayrılmış, saç modeli hem davetler hem de gündelik yaşam için gayet şık bir seçim. Tabi saç kısa olduğundan yapabilecekleriniz daha kısıtlı ama , yandan ayrılmış bu saç modeline eklenen perçemler oldukça şık duruyor.

 

YAZAR BİLGİSİ
Serdar
Moda,sağlık,yaşam ve güncel bilgileri sizinle paylaşan modafesto.com kurucusu
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.